Se ia pulpa de miel, se curata, se dezoseaza si se condimenteaza cu sare si pipe. O presaram cu cimbru taiat marunt. O rulam strans. Se pune
Se ia pulpa de miel, se curata, se dezoseaza si se condimenteaza cu sare si pipe. O presaram cu cimbru taiat marunt. O rulam strans.
Se pune ruloul la frigider pentru 15 minute, pana cand pregatiti dovleceii.
Se spala dovleceii. Ii taiem cubulete si ii stropim cu zeama de lamaie. Se lasa in repaus 10 minute.
Ungeti o tava cu ulei, asezati in tava ruloul de came si puneti tava la cuptor, la foc potrivit.
Se adauga in tava vinul si se intoarce carnea din cand in cand, ca sa se rumeneasca uniform.
Amestecati uleiul ramas cu mierea si cu frunze de cimbru (zdrobite in mojar).
Ungeti din cand in cand carnea cu acest amestec si stropiti-o cu zeama lasata in tava.
Cand carnea se apropie de prajirea completa, puneti in tava si cubuletele de dovlecei si lasati-le la rumenit.
Se poate servi rece sau cald
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Pasca

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii