Se curata carnea, se spala si se taie in bucati, apoi se pune la fiert, intr-un vas acoperit, cu uleiul indoit cu apa, adaugand si ceapa, taiata in ro
Se curata carnea, se spala si se taie in bucati, apoi se pune la fiert, intr-un vas acoperit, cu uleiul indoit cu apa, adaugand si ceapa, taiata in rondele. Se Iasa pana se fragezeste, apoi se adauga bulionul si usturoiul pisat, lasandu-se sa mai dea doua-trei clocote. Intre timp, se curata si se spala bine spanacul, dupa care se fierbe si se scurge, apoi se bate cu o lingura din lemn, pana se marunteste. Se serveste stropit din abundenta cu zeama de lamaie, iar sosul se strecoara peste bucatile de carne. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Alte retete bucatarie recomandate
Ardei umpluti
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii