Miel cu spanac

Se curata carnea, se spala si se taie in bucati, apoi se pune la fiert, intr-un vas acoperit, cu uleiul indoit cu apa, adaugand si ceapa, taiata in ro

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 1 kg de spanac
  • o cana de ulei
  • o legatura de ceapa verde
  • 2 linguri de bulion
  • 4 catei de usturoi
  • o lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata carnea, se spala si se taie in bucati, apoi se pune la fiert, intr-un vas acoperit, cu uleiul indoit cu apa, adaugand si ceapa, taiata in rondele. Se Iasa pana se fragezeste, apoi se adauga bulionul si usturoiul pisat, lasandu-se sa mai dea doua-trei clocote. Intre timp, se curata si se spala bine spanacul, dupa care se fierbe si se scurge, apoi se bate cu o lingura din lemn, pana se marunteste. Se serveste stropit din abundenta cu zeama de lamaie, iar sosul se strecoara peste bucatile de carne. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Alte retete bucatarie recomandate

Ardei umpluti

Ciulama de ciuperci

Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci