Pentru mielul pane simplu se spala bucata de miel, se taie in bucati late de 2-3 degete. Se sareaza si se tin 20 de minute. Se dau in faina, apoi in ou si pesmet.
Pentru mielul pane simplu se spala bucata de miel, se taie in bucati late de 2 — 3 degete. Se sareaza si se tin 20 de minute. Se dau in faina, apoi in ou si la urma in pesmet. Se prajesc in untura fierbinte sau in unt amestecat cu ulei (la o lingura de unt, doua 1 lingurite de ulei).
Mielul pane se serveste cu legume si salata verde.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii