Ne place mult acest fel de mâncare pe care îl pregătesc destul de des toamna. Merge de minune însoţit de salată verde sau sfeclă roşie crudă rasă şi asezonată cu puţin ulei şi oţet de mere.
Punem în vas uleiul si bucăţile de pui apoi le prăjim la foc mediu câte 5 minute pe fiecare parte. Scoatem carnea într-o farfurie.
Punem în vas ceapa şi ardeii tăiaţi cubuleţe şi călim 2 minute la foc mic.
Adăugăm morcovul tăiat felii şi ţelina cubuleţe. Amestecăm.
Imediat adăugăm cartofii tăiaţi cubuleţe şi celelalte ingrediente.
Deasupra punem carnea de pui.
Adăugăm apa rece să fie sub nivelul bucăţilor de carne, aşa cum se vede în fotografie.
Punem vasul în unitatea electrică. Setăm treapta înaltă (hight) şi fixăm timpul de preparare la 3 ore.
Poftă bună !

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii