Mancare de cartofi cu pui la Crock - Pot

Ne place mult acest fel de mâncare pe care îl pregătesc destul de des toamna. Merge de minune însoţit de salată verde sau sfeclă roşie crudă rasă şi asezonată cu puţin ulei şi oţet de mere.

Portii
6
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
180 minute
Complexitate
medie
Mancare de cartofi cu pui la Crock - Pot

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui (porţionate în jumătate)
  • 2 aripi de pui
  • 3 linguri de ulei de floarea soarelui
  • 1 ceapă medie
  • 2 ardei graşi ( roşu şi verde)
  • 1 morcov
  • 1 felie de ţelină
  • 6 cartofi (potrivit de mari)
  • 1 linguriţă rasă boia de ardei dulce
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 1 foaie dafin
  • 10 boabe piper negru
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 lingură amestec natural pentru mâncăruri
  • sare după gust

Mod de preparare

Punem în vas uleiul si bucăţile de pui apoi le prăjim la foc mediu câte 5 minute pe fiecare parte. Scoatem carnea într-o farfurie.

Punem în vas ceapa şi ardeii tăiaţi cubuleţe şi călim 2 minute la foc mic.

Adăugăm morcovul tăiat felii şi ţelina cubuleţe. Amestecăm.

Imediat adăugăm cartofii tăiaţi cubuleţe şi celelalte ingrediente.

Deasupra punem carnea de pui.

Adăugăm apa rece să fie sub nivelul bucăţilor de carne, aşa cum se vede în fotografie.

Punem vasul în unitatea electrică. Setăm treapta înaltă (hight) şi fixăm timpul de preparare la 3 ore.

Poftă bună !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori