Mincare dulce - acrisoara

1. Se incepe cu sosul: Se amesteca zaharul, balsamico, maizena si sucul de rosii intr-o cratita. Se da in fiert, amestecindu-se. 2. Se adauga ustu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne
  • 2 linguri ulei
  • 5 lingurita sare
  • putin piper
  • 1 ardei verde taiat cubulete
  • 2 cepe mici taiate in 4 – 6 bucati
  • Pentru sos:
  • 4 linguri zahar
  • 2 linguri balsamico (sau mai mult
  • dupa gust)
  • 1
  • 5 linguri faina maizena
  • 5 dl suc de rosii
  • 2 catei de usturoi taiati marunt
  • 3 linguri soia
  • 3 lingurite pudra de ghimbir

Mod de preparare

1. Se incepe cu sosul: Se amesteca zaharul, balsamico, maizena si sucul de rosii intr-o cratita. Se da in fiert, amestecindu-se.


2. Se adauga usturoiul, soia si ghimbirul. Se fierbe citeva minute.


3. Se taie carnea in feliute. Se infirbinta uleiul si se prajeste carnea intr-un wok sau tigaie. Se sareaza si se pipereaza.


4. Se aduga ceapa si ardeiul. Se prajesc citeva minute pina se inmoaie legumele.


5. Se adauga sosul in amestecul de carne si legume si se lasa sa fiarba citeva minute.
Se serveste cu orez si castraveti taiati felii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori