Pentru morcovi cu carne se pune carnea la foc la fel ca pentru mancarea cu cartofi. Se curata morcovii. Daca sunt mari, se taie felii subtiri si se prajesc usor.
Pentru morcovi cu carne se pune carnea la foc la fel ca pentru mancarea cu cartofi. Se curata morcovii. Daca sunt mari, se taie felii subtiri; daca se intrebuinteaza carote mici, rotunde, se lasa intregi. Se prajesc usor morcovii, intregi sau felii, cu putina untura. Se pun in cratita cu came cand aceasta este fragezita. Separat se arde zaharul si se stinge cu putina apa fierbinte. Se adauga faina. Se toarna in mancare. Se gusta de sare. Cand este aproape gata, se da o jumatate de ora la cuptor.
Morcovii cu carne se servesc calzi.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii