Se curata cartofii si se taie felii de grosimea unui deget. Se presara cu putina sare, se lasa citeva minute sa stea cu sarea apoi se sterg cu un serv
Se curata cartofii si se taie felii de grosimea unui deget. Se presara cu putina sare, se lasa citeva minute sa stea cu sarea apoi se sterg cu un servet si se prajesc pe amindoua partile. Se da carnea prin masina impreuna cu doua cepe crude, apoi se pune la prajit intr-o tigaie cu o lingura de ulei. Se adauga sare si piper si se lasa ca tocatura sa se prajeasca foarte putin (trebuie sa ramina mustoasa). Intr-o cartita unsa cu ulei si presarata cu pesmet se asaza un rind de cartofi, apoi un rind de carne. Se procedeaza astfel pina cind sint pusi cartofii si toata carnea, avind grija ca ultimul rind sa fie de cartofi, iar intre rinduri se presara verdeata tocata. Se toarna o lingura de bulion amestecata cu un pahar de zeama de carne (vara, peste cartofi se pune un rind de rosii taiate felii; in acest caz nu se mai pune bulionul cu zeama de carne). Se da la cuptor pina scade bine.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii