Inabusiti in cuptor feliile de cartofi cu putina apa si o lingura de ulei, apoi scoateti-le la rece. In timp ce cartofii sunt in cuptor, incingeti res
Inabusiti in cuptor feliile de cartofi cu putina apa si o lingura de ulei, apoi scoateti-le la rece. In timp ce cartofii sunt in cuptor, incingeti restul de ulei Intr-o cratita si caliti ceapa, adaugand apoi carnea de porc Bucegi taiata cubulete, sarea, piperul, cimbrul, iar la sfarsit patrunjelul tocat. Lasati soteul sa se raceasca, dupa care inglobati in compozitie 2 oua. Ungeti un vas de Jena cu putin ulei si tapetati-l cu pesmet, apoi asezati un strat de cartofi. Peste acesta asezati ½ din carnea calita, apoi inca un strat de cartofi, restul de carne si apoi restul de cartofi. Bateti laptele cu faina si oul ramas si turnati peste musaka. Coaceti musakaua in cuptorul incins la temperatura medie, timp de 35-40 de minute. Cu 10 minute inainte de final presarati cascavalul ras.
Serviti musakaua cu sos de rosii si salata verde.
Pofta buna!
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii