Muschiul de porc cu lamaie este o mancare de carne delicioasa. Se serveste decorat cu patrunjel tocat marunt si piure de cartofi.
Muschiul de porc cu lamaie este o mancare de carne delicioasa. Pentru aceasta muschiuletul se taie felii si se bate cu ciocanul, apoi se sareaza si se pipereaza. Peste feliile de muschi, se pun cate doua felii de sunca, iar peste sunca, se aseaza cate o felie de lamaie si se prinde cu o scobitoare. Se da tigaia cu putin ulei, pe flacara, si fiecare bucata de muschiulet se da prin faina de grau, apoi se prajesc pe ambele parti. Separat, in cratita, se pun 75 g unt, sare, piper si un pahar de vin, se adauga bucatile de muschi si se lasa sa dea cateva clocote.
Muschiul de porc cu lamaie se serveste decorat cu patrunjel tocat marunt si piure de cartofi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii