Muschi de porc cu mirodenii

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de muschi de porc, usturoi, condimente, cartofi, vin rosu si lapte dulce.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr muschi de porc
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • ulei
  • 50 gr unt
  • piper boabe
  • cimbru
  • boia
  • 500 gr cartofi
  • 50 ml vin rosu
  • 200 ml lapte dulce

Mod de preparare

Se  pune muschiul de porc la rumenit in ulei incins, pe ambele parti. Se adauga apoi condimentele, apa calduta si se lasa la fiert inabusit. Dupa ce s-a fragezit se adauga vinul, se unge cu usturoiul pisat si se pune la cuptor, pana capata o crusta. Separat se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg de apa si se amesteca cu untul si laptele pana se obtine un piure.


Muschiul se serveste feliat, impreuna cu piureul de cartofi.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Placinta cu carne

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc