Muschiul de porc se bate sub o folie, se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in ulei. In uleiul ramas, se caleste ceapa, se adauga boia, apo
Muschiul de porc se bate sub o folie, se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in ulei.
In uleiul ramas, se caleste ceapa, se adauga boia, apoi se toarna imediat 2 linguri de apa. Se adauga ardeiul gras, care se lasa la fiert cateva minute. In cele din urma, se pun feliile de rosii si mararul tocat fin. Mixtura se lasa la fiert 10 minute la flacara mica acoperita cu capac. Nu necesita sa fie amestecata.
Modul de praparare a gogosilor de cartofi:
Cartofii se decojesc, se taie cuburi si se pun la fiert in apa sarata. Cand sunt fierti se strecoara si se zdrobesc. Drojdia se pune in putin lapte indulcit. Se formeaza un aluat din faina, galbenusul de ou, unt si drojdia lichida. In cele din urma se framanta impreuna cu cartofii si putina sare. Aluatul se lasa la dospit 1 ora.
Odata crescut, aluatul se intinde la o grosime de 2 cm pe o tabla de lemn. Se decupeaza in forma rotunda. Gogosii se prajesc in ulei fierbinte si se scurg de uleiul excesiv.
Muschiul de porc se acopera cu sosul de marar si se serveste cu gogosi de cartofi.
Alte retete mancaruri recomandate
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Dovlecei umpluti
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasica• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocado
Comentarii