Aceasta reteta de muschi de porc o gasiti pe culinar.ro alaturi de multe alte retete cu carne de porc. Pentru prepararea retetei aveti nevoie de muschi de porc, ceapa, pasta de rosii, vin negru, supa, costita afumata si condimente.
Aceasta reteta de muschi de porc cu sos este delicioasa. Pentru prepararea retetei se spala muschi de porc, apoi se impaneaza cu costita afumata. Se pune la prajit intr-un vas cu ulei incins, iar dupa ce s-a rumenit pe toate partile se scoate si se pune ceapa la calit. Se stinge cu pasta de rosii, cu supa de carne si cu vinul negru. Se adauga sare si piper, apoi se pune muschiul prajit si foaia de dafin. Se lasa la fiert timp de 20 de minute, apoi se scoate muschiul, dupa ce a fiert bine si se taie felii. Sosul se strecoara.
Feliile de muschi de porc se servesc cu broccolli, cu morcovi sau cu cartofi fiert natur.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii