Muschi de porc impanat

Muschiuletul de porc se spala, se curata si se portioneaza. Se sareaza, se cresteaza pe o parte si se inpaneaza cu bucatele de bacon si catei de ustur

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Muschi de porc
  • 200 g bacon
  • 1 capatana de usturoi
  • 5-6 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Muschiuletul de porc se spala, se curata si se portioneaza. Se sareaza, se cresteaza pe o parte si se inpaneaza cu bucatele de bacon si catei de usturoi, dupa care se presara cu piper si cimbru. Se ung bucatile cu putin ulei si se pun la fript pe gratarul incins.
Se poate servi cu garnitura de cartofi si salate.

Alte retete carne recomandate

Ciulama de ciuperci

Tocanita de pui

Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori