Retete de iarna.
Taiem bucata de muschi astfel incat sa obtinem o fasie mai lunga si nu foarte groasa (a se observa foto). Am batut cat am putut de bine carnea pe ambele parti. Am condimentat carnea pe ambele parti cu vegeta, boia dulce, piper, praf de usturoi, cimbru.
Pe o folie de aluminiu am asezat feliile de bacon. Peste ele am asezat bucata de carne si am rulat cu ajutorul foliei. Am obtinut un rulou mare pe care l-am impartit in doua.
Intr-un vas termorezistent am tocat ceapa, morcovul si telina, am asezat cele doua rulouri peste care am mai aruncat cateva bucati din legumele taiate, am pus apa si vinul, am acoperit cu un capac si am introdus la cuptor la foc mediu pana s-au rumenit.
Eu am lasat carnea la cuptor pana s-a rumenit mai mult pentru ca asa ne place.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii