Muschiul de vita cu ciuperci este o mancare satioasa si gustoasa. Pentru prepararea acestei retete cu carne de vita, mai aveti nevoie de ciuperci, vin alb si legume.
Muschiul de vita cu ciuperci in vin este o mancare satioasa si gustoasa. Se taie carnea de vita, apoi se trece prin amidon si condimente. Se pune la rumenit pe ambele parti. se adauga zaharul si se caramelizeaza la foc mare, apoi se stinge cu vinul. Se adauga ciupercile de padure si se lasa sa dea in clocot. La final se adauga coniacul.
Muschiul de vita cu ciuperci in vin se serveste cald, cu garnitura de legume.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii