Muschiul de vita cu ciuperci este o mancare satioasa si gustoasa. Pentru prepararea acestei retete cu carne de vita, mai aveti nevoie de ciuperci, vin alb si legume.
Muschiul de vita cu ciuperci in vin este o mancare satioasa si gustoasa. Se taie carnea de vita, apoi se trece prin amidon si condimente. Se pune la rumenit pe ambele parti. se adauga zaharul si se caramelizeaza la foc mare, apoi se stinge cu vinul. Se adauga ciupercile de padure si se lasa sa dea in clocot. La final se adauga coniacul.
Muschiul de vita cu ciuperci in vin se serveste cald, cu garnitura de legume.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii