Muschi de vitel in sos gorgonzola

Se bate muschiuletul de vitel ca pentru snitel, se da putin prin faina de griu si se pune la prajit in unt. Se prajeste pe ambele parti si se stinge c

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g muschi de vitel
  • brinza gorgonzola 20g
  • supa oase 200ml
  • piper alb
  • vin alb 0.050
  • delikat
  • unt 0
  • 015g

Mod de preparare

Se bate muschiuletul de vitel ca pentru snitel, se da putin prin faina de griu si se pune la prajit in unt. Se prajeste pe ambele parti si se stinge cu supa de oase si vin. Se lasa la fiert 10 minute, apoi se pune gorgonzola si se amesteca pina la omogenizare in sosul ce rezulta la fierbere. Se pune condimentele si se da focul la mic. Dupa 15 minute se trage de pe foc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori