Se curata muschiuletul de membrane, se sareaza, se da un praf de piper si se frige in ulei incins timp de 2 – 3 minute. Carnea din spata se mac
Se curata muschiuletul de membrane, se sareaza, se da un praf de piper si se frige in ulei incins timp de 2 – 3 minute. Carnea din spata se macina, se amesteca cu ingredientele. Se preincalzeste cuptorul la200 ° C. Muschiuletul usor prajit si racit se acopera cu compozitia de carnat. Prima foaie de placinta se asaza pe un servet umed, celelalte se ung cu ulei cate una si se asaza una peste alta. Carnea pregatita se asaza pe latura mai apropiata si cu ajutorul servetului se infasoara sul in foile de placinta. Preparatul se asaza in tava de copt unsa cu ulei in asa fel, incat capatul foilor de placinta sa ajunga sub carne. Se unge cu ulei, se da la cuptor pentru 20 – 25 de minute pana se rumeneste. Cand este gata, se scoate pe o scandura de bucatarie si se taie felii cu un cutit ascutit.
Alte retete recomandate:
Rulada de pui
Drob de pui
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiCiorba de fasole in bol de paine este o metoda ingenioasa de a prezenta ciorba. Dar in esenta ciorba de fasole cu costita...
Ciorba de fasole in bol de paine ,, Bunatati pentru colindatori '' Zama de moare [cu zeama de varza acra ] cu carnati afumati de casa se prepara...
Zama de moare cu carnati afumati
Comentarii