Se curata muschiuletul de membrane, se sareaza, se da un praf de piper si se frige in ulei incins timp de 2 – 3 minute. Carnea din spata se mac
Se curata muschiuletul de membrane, se sareaza, se da un praf de piper si se frige in ulei incins timp de 2 – 3 minute. Carnea din spata se macina, se amesteca cu ingredientele. Se preincalzeste cuptorul la200 ° C. Muschiuletul usor prajit si racit se acopera cu compozitia de carnat. Prima foaie de placinta se asaza pe un servet umed, celelalte se ung cu ulei cate una si se asaza una peste alta. Carnea pregatita se asaza pe latura mai apropiata si cu ajutorul servetului se infasoara sul in foile de placinta. Preparatul se asaza in tava de copt unsa cu ulei in asa fel, incat capatul foilor de placinta sa ajunga sub carne. Se unge cu ulei, se da la cuptor pentru 20 – 25 de minute pana se rumeneste. Cand este gata, se scoate pe o scandura de bucatarie si se taie felii cu un cutit ascutit.
Alte retete recomandate:
Rulada de pui
Drob de pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCui nu-i place pestele? :D In ultima vreme aleg sa cumpar file de peste pentru ca asa il prefera copiii si incerc sa il...
File de dorada in sos de portocale si rozmarin, cu legumePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii