Muschiulet in foi de placinta

Se curata muschiuletul de membrane, se sareaza, se da un praf de piper si se frige in ulei incins timp de 2 – 3 minute. Carnea din spata se mac

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 700 g muschiulet
  • 80 ml ulei
  • 1 pachet foi de placinta (se gasesc in comert)
  • 500 g spata de porc
  • 1 lingurita boia
  • 1 lingurita cuisoare
  • 1 lingurita chimen
  • 1 catel de usturoi zdrobit

Mod de preparare

Se curata muschiuletul de membrane, se sareaza, se da un praf de piper si se frige in ulei incins timp de 2 – 3 minute. Carnea din spata se macina, se amesteca cu ingredientele. Se preincalzeste cuptorul la200 ° C. Muschiuletul usor prajit si racit se acopera cu compozitia de carnat. Prima foaie de placinta se asaza pe un servet umed, celelalte se ung cu ulei cate una si se asaza una peste alta. Carnea pregatita se asaza pe latura mai apropiata si cu ajutorul servetului se infasoara sul in foile de placinta. Preparatul se asaza in tava de copt unsa cu ulei in asa fel, incat capatul foilor de placinta sa ajunga sub carne. Se unge cu ulei, se da la cuptor pentru 20 – 25 de minute pana se rumeneste. Cand este gata, se scoate pe o scandura de bucatarie si se taie felii cu un cutit ascutit.
Alte retete recomandate:

Rulada de pui

Drob de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori