Retete dietetice! Usor si delicios!!
Carnea se fierbe bine inainte, in apa cu sare in care am adaugat si 2-3 morcovi intregi si o foaie de dafin si un praf de sare. Dupa ce fierbe, se strecoara si oprim supa separat de carne. Se curata si spala zarzavatul, apoi ceapa se taie marunt, ardeiul se feliaza fin, morcovii si telina se taie cubulete fine, iar ciupercile se feliaza si ele. Se calesc legumele in ulei, la inceput amestecand usor cu o lingura de lemn, apoi le inabusim un pic, acoperindu-le cu un capac. Cand legumele s-au inmuiat, adaugam si ciupercile, le inabusim un pic si pe ele impreuna cu legumele, dupa care adaugam orezul, amestecand continuu timp de 5 minute. Dupa ce calim un pic si orezul, incepem sa adaugam cate un pic de supa (oprind cca. 200 ml separat) si lasam sa clocoteasca la foc mic, amestecand din cand in cand. Se toarna orezul cu legumele intr-o tavita mai inalta, se asaza carnea fiarta de cocos, se toarna si supa oprita si se da la cuptor cca. 20-30 minute, pana scade toate supa. Se presara verdeata tocata deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii