Ostropel de pui

Puiul se proportioneaza.Ceapa se toaca marunt. Intr-un ceaun se pun bucatile de carne in cateva linguri de ulei si se rumenesc putin, se adauga ceapa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ostropel de pui

Ingrediente

  • 1 pui
  • 2-3 cepe
  • 5 catei de usturoi
  • 2-3 linguri faina
  • 4 linguri pasta de tomate(sau rosii in bulion)
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • patrunjel

Mod de preparare

Puiul se proportioneaza.Ceapa se toaca marunt. Intr-un ceaun se pun bucatile de carne in cateva linguri de ulei si se rumenesc putin, se adauga ceapa si se lasa pana se inmoaie. Peste ceapa se adauga faina si se amesteca energic turnand si cate putina apa.Se completeaza cu apa pana se acopera totul. Se lasa la fiert. Dupa 10 min se adauga rosiile sau pasta de tomate si condimentele si se mai lasa la fiert pana scade si se ingroase putin.


Se serveste cald alaturi de mamaliguta si presarat cu patrunjel verde.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori