Ostropel de pui este delicios datorita sosului lasat de pui. Reteta este una dintre cele mai simple retete culinare si se poate pregati cu urmatoarele ingrediente: pui, ceapa, unt, usturoi, vin, bulion.
Retetele cu pui au avantajul de a fi foarte simple. Ostropelul de pui intra in aceasta categorie.
Se taie puiul si se rumenesc bucatile in unt. Se adauga ceapa tocata si cand devine usor galbuie se pune faina. Se stinge cu putina apa, se adauga bulion, boia si piper. Cand este aproape gata, se toarna vinul si zeama de lamaie, apoi se adauga usturoiul taiatmarunt si se lasa 5 minute pe foc. Astfel obtinem un sos aromat si foarte gustos in combinatie cu carnea de pui.
Poate fi servit imediat.
Alte retete de ostropel recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii