Pentru ostropel de pui cu tomate si usturoi spalam carnea si o condimentam dupa care prajim pulpele in putin ulei pana se schimba culoarea.
Pentru ostropel de pui cu tomate si usturoi spalam carnea si o condimentam dupa care prajim pulpele in putin ulei pana se schimba culoarea,adaugam vinul si lasam sa fiarba cca 5 min
Scoatem pulpele pe o farfurie,
In vin adaugam ceapa,ardeiul curatate si tocate,
Dupa ce s-au inmuiat adaugam pasta de tomate,cimbru,busuioc,foaia de dafin
Adaugam pulpele si lasam sa fiarba
Adaugam ustuoiul taiat,condimentam dupa gust cu sare si piper si mai lasam sa fiarba cca 5 min si oprim focul,

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii