Pentru ostropel de pui cu tomate si usturoi spalam carnea si o condimentam dupa care prajim pulpele in putin ulei pana se schimba culoarea.
Pentru ostropel de pui cu tomate si usturoi spalam carnea si o condimentam dupa care prajim pulpele in putin ulei pana se schimba culoarea,adaugam vinul si lasam sa fiarba cca 5 min
Scoatem pulpele pe o farfurie,
In vin adaugam ceapa,ardeiul curatate si tocate,
Dupa ce s-au inmuiat adaugam pasta de tomate,cimbru,busuioc,foaia de dafin
Adaugam pulpele si lasam sa fiarba
Adaugam ustuoiul taiat,condimentam dupa gust cu sare si piper si mai lasam sa fiarba cca 5 min si oprim focul,
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii