Carnea se taie in bucati si se rumeneste in ulei ,dupa care se scoate intr-un alt vas. In uleiul ramas se calesc faina,ceapa , morcovul si telina taia
Carnea se taie in bucati si se rumeneste in ulei ,dupa care se scoate intr-un alt vas. In uleiul ramas se calesc faina,ceapa , morcovul si telina taiate in fisii subtiri. Dupa ce s-au rumenit se stinge cu apa calduta,cca 300 gr si se lasa sa fiarba 15 min.,dupa care se strecoara sosul peste carnea prajita si se da din nou la fiert. Cand carnea este gata se adauga usturoi pisat , otet , sare si piper dupa gust, se mai lasa sa dea cateva clocote dupa care se poate servi cu granitura de cartofi natur, presarati cu patrunjel verde.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaBun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii