Carnea se taie in bucati si se rumeneste in ulei ,dupa care se scoate intr-un alt vas. In uleiul ramas se calesc faina,ceapa , morcovul si telina taia
Carnea se taie in bucati si se rumeneste in ulei ,dupa care se scoate intr-un alt vas. In uleiul ramas se calesc faina,ceapa , morcovul si telina taiate in fisii subtiri. Dupa ce s-au rumenit se stinge cu apa calduta,cca 300 gr si se lasa sa fiarba 15 min.,dupa care se strecoara sosul peste carnea prajita si se da din nou la fiert. Cand carnea este gata se adauga usturoi pisat , otet , sare si piper dupa gust, se mai lasa sa dea cateva clocote dupa care se poate servi cu granitura de cartofi natur, presarati cu patrunjel verde.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii