1. se curata leurda si ceapa, si se toaca marunt 2. se amesteca cu cascavalul dat prin rozatoare si cu oul 3. se pune pe fiecare bucata de carne cate
1. se curata leurda si ceapa, si se toaca marunt
2. se amesteca cu cascavalul dat prin rozatoare si cu oul
3. se pune pe fiecare bucata de carne cate 2 linguri de amestec de verdeturisi se infasoara intr-o felie de jambon
4. aceste pachetele se aseaza intr-o tava peste care se adauga amestecul facut din ulei, vin, zeama de lamaie si coaja data prin rozatoare mica, capatana de usturoi intreaga (taiata in jumatati pe orizontala)
5. se presara sarea si piperul dupa gust
6. se coace la foc potrivit pana se rumenesc frumos
Se poate servi cu garnitura de morcovi , sau dupa preferinte
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEram in cautarea unei retete de prajitura cu branza pentru acest week-end. Vroiam sa fie ceva cu blat pufos si visine. Cand...
Prajitura turnata cu branza si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii