Pachetele de miel cu verdeata

1. se curata leurda si ceapa, si se toaca marunt 2. se amesteca cu cascavalul dat prin rozatoare si cu oul 3. se pune pe fiecare bucata de carne cate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de pulpa de miel
  • 4 legaturi de leurda
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 teline mici
  • 200 gr. jambon crud uscat taiat felii subtiri
  • 2 capatani de usturoi
  • 4-5 fire de rozmarin
  • 5-6 frunze de salvie
  • 5-6 fire de cimbru
  • 2 lamai
  • 100 ml ulei
  • 150 ml vin alb
  • cascaval razuit
  • 1 ou
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

1. se curata leurda si ceapa, si se toaca marunt

2. se amesteca cu cascavalul dat prin rozatoare si cu oul

3. se pune pe fiecare bucata de carne cate 2 linguri de amestec de verdeturisi se infasoara intr-o felie de jambon

4. aceste pachetele se aseaza intr-o tava peste care se adauga amestecul facut din ulei, vin, zeama de lamaie si coaja data prin rozatoare mica, capatana de usturoi intreaga (taiata in jumatati pe orizontala)

5. se presara sarea si piperul dupa gust

6. se coace la foc potrivit pana se rumenesc frumos
Se poate servi cu garnitura de morcovi , sau dupa preferinte

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori