1. se curata leurda si ceapa, si se toaca marunt 2. se amesteca cu cascavalul dat prin rozatoare si cu oul 3. se pune pe fiecare bucata de carne cate
1. se curata leurda si ceapa, si se toaca marunt
2. se amesteca cu cascavalul dat prin rozatoare si cu oul
3. se pune pe fiecare bucata de carne cate 2 linguri de amestec de verdeturisi se infasoara intr-o felie de jambon
4. aceste pachetele se aseaza intr-o tava peste care se adauga amestecul facut din ulei, vin, zeama de lamaie si coaja data prin rozatoare mica, capatana de usturoi intreaga (taiata in jumatati pe orizontala)
5. se presara sarea si piperul dupa gust
6. se coace la foc potrivit pana se rumenesc frumos
Se poate servi cu garnitura de morcovi , sau dupa preferinte

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii