Pappardelle cu ragu de iepure este o reteta delicioasa. Pentru a o prepara aveti nevoie de pulpe de iepure, paste si condimente.
Pappardelle cu ragu de iepure este o reteta delicioasa. Pentru a prepara aceasta reteta cu paste incingeti intr-o cratita uleiul de masline si puneti pulpele de iepure taiate in bucati mari si prajiti-le pe toate partile pana se rumenesc, cam 2-3 minute pe fiecare parte.
Scoateti-le pe un platou cald si puneti in tigaie usturoiul, cepele si morcovul, toate tocate marunt. Prajitit-le la foc mare 2-3 minute, apoi adaugati kaiserul si continuati sa le prajiti la foc mic, pana se patrund. adaugati apoi ienibaharul, cimbru, feniculul, rozmarinul si bucatile de iepure.
Turnati vinul si pasta de tomate, asezonati cu sare si piper si lasati sa clocoteasca pana ce scade lichidul aproape de jumatate. turnati supa si mustarul si lasati la foc mic, 30 minute, pana ce carnea se fragezeste. Scoateti apoi bucatile de iepure si dezosati-le. Dupa care le puneti din nou in sos.
Cand e aproape gata de srevire puneti pe foc o oala cu apa sarata si fierbeti pappardellele/tagliatellele usor al dente.
Cand sunt gata le scurgeti si le adaugati in sos, asigurandu-va ca sunt acoperite bine de sos. lasati cateva minute dupa care serviti cu patrunjel tocat. Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii