Se fierbe carnea in apa cu sucul de ceapa, ardeiul taiat si sarea. Inainte de a fi carnea fiarta complet, se adauga rosiile date prin razatoare si ule
Se fierbe carnea in apa cu sucul de ceapa, ardeiul taiat si sarea. Inainte de a fi carnea fiarta complet, se adauga rosiile date prin razatoare si uleiul. Se prepara un aluat gros ca o smintina, curgator, frecind albusul cu faina si putina sare. Se ia cu lingurita aluat si se toarna in sosul care fierbe. Dupa 10-15 minute de fiert la foc mic, mincarea este gata. 
Se presara cu patrunjel tocat

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii