Curatam carnea de pielite, o spalam bine, o saram si apoi o prajim in ulei. In uleiul ramas calim ceapa, curatata si taiata marunt. Stingem cu bulion.
Curatam carnea de pielite, o spalam bine, o saram si apoi o prajim in ulei. In uleiul ramas calim ceapa, curatata si taiata marunt. Stingem cu bulion. Punem carnea in sosul format, potrivim de sare, piper, cimbru. Curatam cartofii sii ii taiem cuburi, ii adaugam in sos si fierbem pana sunt gata
Papricasul se serveste cu verdeata deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii