Papricas de pui cu smintina

Se rumeneste slanina in ulei. Se adauga bucatile de pui, boiaua si o cuisoara. Se acopera cu ceapa taiata fin. Se toarna vinul si zeama de lamiie si s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui mare
  • ¼ ceapa
  • 50g boia dulce
  • 1 bob cuisoase
  • 1 lamiie
  • 1 pahar cu vin
  • 50g smintina
  • 1/2 kg cartofi
  • 100 g slanina afumata
  • cimbru
  • 1 lingura ulei
  • sare

Mod de preparare

Se rumeneste slanina in ulei. Se adauga bucatile de pui, boiaua si o cuisoara. Se acopera cu ceapa taiata fin. Se toarna vinul si zeama de lamiie si se adauga cimbrul. Cind bucatile de carne s-au fragezit, se adauga smintina fara sa mai fiarba. Se asaza pe farfurie cartofii fierti si taiati, deasupra carnea si se acopera cu sosul din cratita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci