Pentru papricas din carne de porc cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru papricas din carne de porc cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de carne si ceapa se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa; se adauga boia de ardei si 50 ml apa. in sosul format se adauga sare, piper, cimbru, usturoi si se fierb 20 minute, impreuna cu cartofii. Cand cartofii si carnea s-au fiert, se pune smantana, jumatate din patrunjelul verde si se fierb inca 5 minute.
Papricasul din carne de porc cu cartofi se serveste cald, cu restul de patrunjel verde deasupra.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCui nu ii plac bomboanele de ciocolata? Cu aceasta reteta puteti sa va faceti singuri bomboanele de ciocolata, cu ce fel de...
Bomboane de ciocolataDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii