Pentru papricas din carne de porc cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru papricas din carne de porc cu cartofi carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou si se taie marunt. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de carne si ceapa se inabusa in untura sau ulei cu 100 ml apa; se adauga boia de ardei si 50 ml apa. in sosul format se adauga sare, piper, cimbru, usturoi si se fierb 20 minute, impreuna cu cartofii. Cand cartofii si carnea s-au fiert, se pune smantana, jumatate din patrunjelul verde si se fierb inca 5 minute.
Papricasul din carne de porc cu cartofi se serveste cald, cu restul de patrunjel verde deasupra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii