Pastrama de miel este o mancare a carei reteta o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete cu carne de miel. Pentru a o prepara aveti nevoie de carne de miel, vin alb, usturoi, pasta de tomate si mirodenii.
Pastrama de miel este delicioasa. Pentru a prepara pastrama se spala carnea de miel si se taie dupa preferinte. Se toaca marunt usturoiul si se amesteca cu vinul, foile de dafin, boabele de piper, pasta de tomate, sare, piper, busuioc si maghiran dupa gust. Se pune carnea in baitul pregatit si se lasa la rece 3 zile. Se scoate apoi din bait si se pune la prajit pe gratar.
Pastrama se serveste alaturi de orice garnitura de legume.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii