Cartofii se curata, se spala si se taie in cubulete. Se fierb in apa cu sare pana intra furculita in ei. Se paseaza impreuna cu untul si condimentele,
Cartofii se curata, se spala si se taie in cubulete. Se fierb in apa cu sare pana intra furculita in ei. Se paseaza impreuna cu untul si condimentele, apoi se adauga branza/cascavalul ras si oul, sare si piper si se amesteca bine. Intr-o tava unsa cu grasime se aseaza perisoarele formate din cartofi si se dau la cuptor pana se rumenesc putin.
Ficateii se frig in ulei impreuna cu 2 catei de usturoi. Se scoate tava si printre perisoare se pun ficateii.
Sosul:Pasta se desface intr-o cana si jumatate de apa si se pune intr-o cratita, se sareaza, se pipereaza, se pune usturoiul tocat si se pune pe foc 10 min. Dupa ce a scazut putin se adauga in fir subtire faina desfacuta in apa si se amesteca energic pentru a nu se forma cocolose, se mai lasa 5 minute, apoi se toarna in tava peste ficatei si perisoare si se da la cuptor 20 min.
Se serveste cald.
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru ca mai aveam in congelator o bucata de ciolan afumat am facut o ciorbita acrita cu zeanma de varza.
Ciorba de ciolan afumat cu zeama de varzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii