O rulada excelenta pentru Craciun
Se opareste piciorul de porc si se indeparteaza continutul (oasele, carnea, etc. ) pastrandu-se pielea ( eu am rugat macelarul sa il curete ) obtinand in final un tub.
Se toaca jambonul si baconul afumat si se amesteca cu carnea tocata.
La amestecul de carne tocata se adauga usturoiul maruntit, boiaua afumata, piper proaspat macinat si sare.
Cu amestecul obtinut umplem piciorul de porc, il modelam sub forma unui rulou, iar la final ii coasem capatul.
Se asaza intr-o tava pe pat de rozmarin si se stropeste cu vin alb.
Se tine la cuptor pe treapta cea mai mica, minim 3 ore tava acoperita cu folie, apoi se inlatura folia si se mai tine la cuptor inca 30-45 de minute ca sa prinda o crusta frumosa.
Pofta buna !
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradDin categoria "retete de post economice", va pot spune ca aceasta tarta, asa simpla cum a fost, a avut...
Tarta cu legumeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii