Pieptul de curcan cu sos gorgonzola este o mancare foarte rapida, gustoasa si plina de arome din cauza branzei. Reteta culinara cu curcan poate fi servita alaturi de legume.
Se condimenteaza pieptul de curcan si se frige pe gratar. Sosul gorgonzola se pregateste astfel: se topeste un pic de unt intr-o tigaie, se adauga branza taiata cubulete mici. Cand branza s-a topit, se adauga laptele si smantana. Cand incepe sa fiarba se ia de pe foc si se condimenteaza cu sare si piper negru proaspat macinat.
Cu sosul acesta se stropeste pieptul de curcan.
Pieptul de curcan cu sos gorgonzola s=a servit cu broccoli fiert Pofta buna! Reteta Piept de curcan cu sos gorgonzola a fost propusa de puskin pe forum culinar.ro
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii