Pieptul de curcan cu sos gorgonzola este o mancare foarte rapida, gustoasa si plina de arome din cauza branzei. Reteta culinara cu curcan poate fi servita alaturi de legume.
Se condimenteaza pieptul de curcan si se frige pe gratar. Sosul gorgonzola se pregateste astfel: se topeste un pic de unt intr-o tigaie, se adauga branza taiata cubulete mici. Cand branza s-a topit, se adauga laptele si smantana. Cand incepe sa fiarba se ia de pe foc si se condimenteaza cu sare si piper negru proaspat macinat.
Cu sosul acesta se stropeste pieptul de curcan.
Pieptul de curcan cu sos gorgonzola s=a servit cu broccoli fiert Pofta buna! Reteta Piept de curcan cu sos gorgonzola a fost propusa de puskin pe forum culinar.ro
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii