Piept de curcan, miere, mustar dijon si boabe de mustar

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa
Piept de curcan, miere, mustar dijon si boabe de mustar

Ingrediente

  • piept de curcan – 600 g
  • miere – 2 lingurite
  • mustar Dijon – 4 lingurite
  • boabe de mustar – 1 lingura
  • fresh de lime – 23 linguri

Mod de preparare

• curata si taie bucatile de curcan pe jumatate, pe lungime
• pune-le in caserola de marinare rapida FoodSaver si adauga mierea, boabele de mustar, fresh-ul de lime si mustarul Dijon
• amesteca bine si pune capacul
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15-20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• incinge apoi grill-ul si gateste bucatile pe fiecare parte.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori