Carnea si ardeii se taie file subtiri, iar ciupercile se feliaza. Se feliaza ceapa si prazul. La supa de pui se adauga amidon si se amesteca. Se inca
Carnea si ardeii se taie file subtiri, iar ciupercile se feliaza. Se feliaza ceapa si prazul. La supa de pui se adauga amidon si se amesteca. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie sau in wok si toate ingredientele se prajesc la foc mare in ordinea de mai sus. Se amesteca intre timp si se lasa pana isi schimba culoarea iar apoi se scot. Supa se adauga la ceapa se amesteca bine, se fierbe si se condimenteaza. Se adauga apoi toate ingredientele si se incalzeste bine. Se poate servi imediat.
Alte retete culinare recomandate
Fiica mea le adoră. Reteta inventata de mine.
Paste cu sos de rosii si busuiocPentru azi o reţetă foarte simplă dar tare gustoasă. Am ales să pregătesc această reţetă pentru că mamei mele nu-i...
Tarta cu piersiciAceasta reteta de prajitura cu gem si aluat razuit se mai numeste si prajitura raioasa. Este o prajitura de casa simpla si...
Prajitura cu gem si aluat razuit (raioasa)Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieE toamna! Da...e toamna...e vremea conservelor pentru iarna. Cel putin la mine acasa. Am mancat la o matusa din Bistrita o...
Gogosari cu conopida si struguriSe fierbe fasolea verde si se taie bucatele mici. Se rade morcovul, se taie patrunjelul, ceapa si 2-3 catei de usturoi. Se...
Salata de fasole verdeLichiorul de menta este o bautura deosebita. Pentru a face aceasta reteta de lichior aveti nevoie frunze de menta, alcool si...
Lichior de menta
Comentarii