Piept de curcan umplut cu ciuperci si mozzarela

(pentru 4 persoane) Se taie pieptul de curcan in felii, se bat fiecare cu ciocanul de snitele, se sareaza si se pipereaza. Se taie ciupercile in cubul

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 gr. piept de curcan
  • 160 gr. mozzarela
  • 120 gr. ciuperci din conserva
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 100 gr. gogosari in otet
  • 120 gr. pesmet
  • 80 gr. faina
  • 20 gr. frunze de patrunjel verde
  • 20 gr. ketchup
  • 10 gr. mustar
  • 140 ml. ulei

Mod de preparare

(pentru 4 persoane)

Se taie pieptul de curcan in felii, se bat fiecare cu ciocanul de snitele, se sareaza si se pipereaza.

Se taie ciupercile in cubulete si se presara peste ele sare si piper. Gogosarii si mozzarela se taie in felii.

Se amesteca mustarul cu ketchup-ul si se unge carnea cu acest amestec. Se aseaza apoi peste feliile de curcan cate o felie de mozzarela, ciuperci, patrunjel verde tocat, 2 felii de gogosari si se acopera totul cu a doua felie de mozzarella. Se impacheteaza felia de curcan in forma de plic, se da prin faina, apoi prin ou batut si prin pesmet. Se prajeste in ulei la foc mediu.
Se taie pieptul umplut pe diagonala si se serveste cu diferite garnituri, dupa dorinta fiecaruia, se orneaza cu patrunjel verde si se acompaniaza de un vin alb sec.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc