(pentru 4 persoane) Se taie pieptul de curcan in felii, se bat fiecare cu ciocanul de snitele, se sareaza si se pipereaza. Se taie ciupercile in cubul
(pentru 4 persoane)
Se taie pieptul de curcan in felii, se bat fiecare cu ciocanul de snitele, se sareaza si se pipereaza.
Se taie ciupercile in cubulete si se presara peste ele sare si piper. Gogosarii si mozzarela se taie in felii.
Se amesteca mustarul cu ketchup-ul si se unge carnea cu acest amestec. Se aseaza apoi peste feliile de curcan cate o felie de mozzarela, ciuperci, patrunjel verde tocat, 2 felii de gogosari si se acopera totul cu a doua felie de mozzarella. Se impacheteaza felia de curcan in forma de plic, se da prin faina, apoi prin ou batut si prin pesmet. Se prajeste in ulei la foc mediu.
Se taie pieptul umplut pe diagonala si se serveste cu diferite garnituri, dupa dorinta fiecaruia, se orneaza cu patrunjel verde si se acompaniaza de un vin alb sec.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii