Condimenta pieptrul cu sare, piper, cimbru, rozmarin. Maruntaiele de miel le pun la fiert in apa cu sare. Ficatul il punem mai tarziu, taiat din cutit
Condimenta pieptrul cu sare, piper, cimbru, rozmarin. Maruntaiele de miel le pun la fiert in apa cu sare. Ficatul il punem mai tarziu, taiat din cutit.
Restulo de maruntaie se dau prin masina de tocat, adaugam mararul, patrunjelul tocate marunt, 3 oua, si cepele (verde, uscata)., inabusita in prealbil. Amestecam pt a omogeniza
Punem comopozitia pe pieptul de miel, cele 3 oua fierte taiate marunt, maslinele, morcovul fiert taiat bastonase. Ruleaza dinspre varf spre latura opusa.
Prindem cu scobitori la capete, apoi legam cu sfoara.
Punem in tava cu ulei su untura si dam la cuptor vreo 40 de minute.
Serveste rece
Alte retete de Pasti
Friptura de miel coroana
Drob
Ciorba de miel
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaPlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptorAcesti pinguini sunt extraordinari ca si aperitiv pentru sarbatori.... aperitiv care este simplu, gustos si rapid. Este o...
PinguiniOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii