Piept de miel umplut

Condimenta pieptrul cu sare, piper, cimbru, rozmarin. Maruntaiele de miel le pun la fiert in apa cu sare. Ficatul il punem mai tarziu, taiat din cutit

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de miel
  • 1 inima de miel
  • ficat
  • plamani
  • 3-4 ficatei de pui
  • 6 oua
  • 300g masline maruntite
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de ceapa verde
  • untura
  • 1 ceapa uscata mica
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin

Mod de preparare

Condimenta pieptrul cu sare, piper, cimbru, rozmarin. Maruntaiele de miel le pun la fiert in apa cu sare. Ficatul il punem mai tarziu, taiat din cutit.

Restulo de maruntaie se dau prin masina de tocat, adaugam mararul, patrunjelul tocate marunt, 3 oua, si cepele (verde, uscata)., inabusita in prealbil. Amestecam pt a omogeniza

Punem comopozitia pe pieptul de miel, cele 3 oua fierte taiate marunt, maslinele, morcovul fiert taiat bastonase. Ruleaza dinspre varf spre latura opusa.

Prindem cu scobitori la capete, apoi legam cu sfoara.

Punem in tava cu ulei su untura si dam la cuptor vreo 40 de minute.
Serveste rece

Alte retete de Pasti

Friptura de miel coroana

Drob

Ciorba de miel

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori