Piept de miel umplut

Condimenta pieptrul cu sare, piper, cimbru, rozmarin. Maruntaiele de miel le pun la fiert in apa cu sare. Ficatul il punem mai tarziu, taiat din cutit

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de miel
  • 1 inima de miel
  • ficat
  • plamani
  • 3-4 ficatei de pui
  • 6 oua
  • 300g masline maruntite
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de ceapa verde
  • untura
  • 1 ceapa uscata mica
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin

Mod de preparare

Condimenta pieptrul cu sare, piper, cimbru, rozmarin. Maruntaiele de miel le pun la fiert in apa cu sare. Ficatul il punem mai tarziu, taiat din cutit.

Restulo de maruntaie se dau prin masina de tocat, adaugam mararul, patrunjelul tocate marunt, 3 oua, si cepele (verde, uscata)., inabusita in prealbil. Amestecam pt a omogeniza

Punem comopozitia pe pieptul de miel, cele 3 oua fierte taiate marunt, maslinele, morcovul fiert taiat bastonase. Ruleaza dinspre varf spre latura opusa.

Prindem cu scobitori la capete, apoi legam cu sfoara.

Punem in tava cu ulei su untura si dam la cuptor vreo 40 de minute.
Serveste rece

Alte retete de Pasti

Friptura de miel coroana

Drob

Ciorba de miel

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci