Piept de porc cu praz si usturoi este o retete culinara delicioasa pe care o poti gasi ep Culinar.ro. Ingredientele necesare pentru a prepara reteta sunt: piept de porc, praz, usturoi, vin, morcovi, nucsoara, rozmarin, cimbru, sare.
Pieptul de porc cu praz si usturoi va fi o reteta excelenta pentru week-end. Prima data trebuie sa parlim partea de carne care contine sorici. Se curata acea parte si se spala sub jet de apa rece. Se sterge carnea si se cresteaza soriciul pe lungime si pe latime. Se condimenteaza cu sare, piper macinat, nucsoara, cimbru si rozmarin si se lasa acoperita pana a doua zi.
Carnea de porc se pune in tava, iar legumele se aseaza de jur imprejur. Se pune un pic de ulei si 1-2 cani de apa. Se pune la cuptor si se stropeste din cand in cand cu sos.
90 de minute mai tarziu se adauga si vinul si se lasa pana cand se formeaza o crusta aurie. Scoate tava din cuptor si acoper-o cu o folie de aluminiu pentru cel putin 30 de minute. Aceasta reteta de piept de porc iti va iesi delicioasa.
Se serveste cu garnitura de orez si frunze proaspete de spanac. Se poate adauga sos de soia.
Alte retete recomandate:
Iahnie de fasole
Ciorba de salata verde
Ciorba de miel
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii