Piept de pui cu ciuperci si carnat

Crestam pieptul de pui pe mijloc. Il condimentam. Il prajim in ulei. Punem feliile de ciuperci intr-o tava si le asezam. Razuim deasupra cascaval si p

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 jumatati de piept de pui sau 2 bucati intregi
  • 1 cutie ciuperci feliate
  • 30-40 dkg cascaval
  • 1 fir carnat afumat picant

Mod de preparare

Crestam pieptul de pui pe mijloc. Il condimentam. Il prajim in ulei. Punem feliile de ciuperci intr-o tava si le asezam. Razuim deasupra cascaval si punem feliile de carne, decoram cu rondele de carnat cat cuprinde fiecare felie de carne. Prajim la cuptor, pana cand cascavalul devine auriu si carantul se prajeste deasupra. Servim cu piure de cartofi.
Alte retete culinare

recomandate

Ciuperci cuptor

Ciuperci umplute

Ciulama de ciuperci

Dovlecei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori