Pieptul de pui cu lamaie si ciuperci este o mancare satioasa, delicioasa si foarte usor de facut. Va invit sa incercati aceasta reteta si nu veti regreta!
Mod preparare
Se sareaza si pipereaza feliile de pui, se ung cu putin ulei si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei.
Apoi se stoarce o lamaie peste feliile de pui si se da la cuptor la 400F/200C pt 30-40 min pana se rumenesc.
Intre timp se pune ceapa la prajit intr-o tigaie cu ulei (2 linguri) incins,
apoi se pune usturoiul si la sfarsit se pun ciupercile taiate sferturi si se lasa la prajit pana isi lasa apa.
Dupa ce s-a facut pieptul de pui, se pun deasupra ciupercile prajite, si apoi se presara cu mozzarella. Se da la cuptor pt inca 10 min.
Pieptul de pui cu lamaie si ciuperci se serveste cald, alaturi de o salata de cruditati.
Reteta de piept de pui cu lamaie si ciuperci a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Retetele Familiei.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara
Ciorba de loboda cu omletaO placintica e mereu binevenita la masa omului, in orice moment al zilei...
Placinta cu branza si stafide
Comentarii