Piept de pui cu lamaie si ciuperci

Pieptul de pui cu lamaie si ciuperci este o mancare satioasa, delicioasa si foarte usor de facut. Va invit sa incercati aceasta reteta si nu veti regreta!

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui cu lamaie si ciuperci

Ingrediente

  • Ingrediente
  • 3 bucati piept pui
  • feliat
  • 900 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • taiata marunt
  • 1 lamaie
  • 5-8 catei usturoi
  • taiat marunt
  • sare
  • piper
  • condimentele dorite
  • mozzarella

Mod de preparare

Mod preparare

Se sareaza si pipereaza feliile de pui, se ung cu putin ulei si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei.

Apoi se stoarce o lamaie peste feliile de pui si se da la cuptor la 400F/200C pt 30-40 min pana se rumenesc.


Intre timp se pune ceapa la prajit intr-o tigaie cu ulei (2 linguri) incins,
apoi se pune usturoiul si la sfarsit se pun ciupercile taiate sferturi si se lasa la prajit pana isi lasa apa.


Dupa ce s-a facut pieptul de pui, se pun deasupra ciupercile prajite, si apoi se presara cu mozzarella. Se da la cuptor pt inca 10 min.


Pieptul de pui cu lamaie si ciuperci se serveste cald, alaturi de o salata de cruditati.

Reteta de piept de pui cu lamaie si ciuperci a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Retetele Familiei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori