Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei impreuna cu ardei iute din care am taiat cam 10 felii. Dupa un minut de calire se adauga carnea de pui,
Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei impreuna cu ardei iute din care am taiat cam 10 felii. Dupa un minut de calire se adauga carnea de pui, pe care am dezosat-o si am taiat-o cubulete de 2 cm. Cind carnea s-a prajit incit si-a schimbat culoarea se pune sare, piper, vegeta, 150 ml apa si se lasa la foc mic, cu capac, 7-8 minute. In acest moment se presara faina, se amesteca, se toarna smintina, scortisoara si nectarinele fiecare taiata in 8 bucati si se mai lasa sa dea un clocot, scuturind usor cratita sa nu se zdrobeasca nectarinele. Daca este prea acrisor se adauga 1 lingurita de zahar.
Se serveste cu garnitura de cartofi natur pe care am presarat patrunjel
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautO reteta extrem de simpla si savuroasa...iubesc pastele la nebunie, dar nu le maninc asa de des pe cit as dorii. Pe astea...
Paste quatro formaggiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii