Pieptul de pui cu orez este o reteta ideala pentru persoanele care doresc sa manance ceva usor si gustos. Pentru a gati acest preparat culinar sunt necesare urmatoarele ingrediente: piept de pui, orez, legume, faina, galbenusuri, margarina.
Aceasta reteta de piept de pui cu orez este foarte buna si pentru o cura de slabire, neavand prea multe grasimi ori calorii.
Se fierbe carnea in apa cu sare si se spumeaza. Cand pieptul de pui e aproape fiert, se adauga legumele taiate. Sosul alb se prepara din faina, margarina si zeama in care au fiert carnea si legumele. Sosul se lasa sa fiarba si se adauga suc de lamaie si 2 galbenusuri. Se adauga carnea taiata.
Orezul se fierba simplu in apa cu sare.
Se serveste cald.
Alte retete recomandate:
Pulpa de miel cu vin si lamaie
Cotlete de miel in iaurt
Ciorba de miel cu verdeata
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSe taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se...
Pui surprizaSe fierb cartofi in coaja apoi se lasa la rece , se curata si se piseaza f bine. Apoi se adauga oul sarea si faina cat...
CledneIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii