Cu speranta ca acestea sunt ultimele zile de vara cand trebuie sa ne eschivam de la aprinderea aragazului, va mai propun o reteta draguta si simpla, c
Cu speranta ca acestea sunt ultimele zile de vara cand trebuie sa ne eschivam de la aprinderea aragazului, va mai propun o reteta draguta si simpla, citita zilele trecute pe unul dintre site-urile mele favorite de ani de zile.
M-a atras mult combinatia de salata de varza cu ananas si am decis sa o pun in practica, desi din reteta initiala doar aceasta combinatie a mai ramas, restul am improvizat in functie de obiceiurile noastre culinare.
Prajiti pieptul de pui in tigaie sau la tava cum aveti chef. Lasati pieptul intreg ca mai apoi, la servire, sa il taiati in felii. In timp ce se pregateste carnea de pui pregatiti salata: taitati varza in fasii subtiri, dati morcovii pe rzatoare si taiati ardeiul rosu fasii. Amestecati bine si condimentati dupa gust.
Serviti langa pieptul de pui taiat felii. Sursa aceste retetete este blogul culinar: amainbucatarie.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii