Cu speranta ca acestea sunt ultimele zile de vara cand trebuie sa ne eschivam de la aprinderea aragazului, va mai propun o reteta draguta si simpla, c
Cu speranta ca acestea sunt ultimele zile de vara cand trebuie sa ne eschivam de la aprinderea aragazului, va mai propun o reteta draguta si simpla, citita zilele trecute pe unul dintre site-urile mele favorite de ani de zile.
M-a atras mult combinatia de salata de varza cu ananas si am decis sa o pun in practica, desi din reteta initiala doar aceasta combinatie a mai ramas, restul am improvizat in functie de obiceiurile noastre culinare.
Prajiti pieptul de pui in tigaie sau la tava cum aveti chef. Lasati pieptul intreg ca mai apoi, la servire, sa il taiati in felii. In timp ce se pregateste carnea de pui pregatiti salata: taitati varza in fasii subtiri, dati morcovii pe rzatoare si taiati ardeiul rosu fasii. Amestecati bine si condimentati dupa gust.
Serviti langa pieptul de pui taiat felii. Sursa aceste retetete este blogul culinar: amainbucatarie.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii