Prajim in uleiul fierbinte ceapa taiata marunt si adaugam pieptul de pui taiat bucati si le prajim pana cand carnea devine alba, adaugam ciupercile fe
Prajim in uleiul fierbinte ceapa taiata marunt si adaugam pieptul de pui taiat bucati si le prajim pana cand carnea devine alba, adaugam ciupercile feliate, sarea, piperul, praful de boia si turnam apa cat sa acopere ingredientele, acoperim cu un capac si fierbem mai departe. Intre timp amestecam 1 lingura de faina cu smantana si ingrosam carnea cu sosul obtinut. Decoram cu frunze de patrunjel taiate marunt si servim cu paste fierte.
Alte retete culinare recomandate
Tocanita vinete
Tocanita din carne
Supa de rosii

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii