Prajim in uleiul fierbinte ceapa taiata marunt si adaugam pieptul de pui taiat bucati si le prajim pana cand carnea devine alba, adaugam ciupercile fe
Prajim in uleiul fierbinte ceapa taiata marunt si adaugam pieptul de pui taiat bucati si le prajim pana cand carnea devine alba, adaugam ciupercile feliate, sarea, piperul, praful de boia si turnam apa cat sa acopere ingredientele, acoperim cu un capac si fierbem mai departe. Intre timp amestecam 1 lingura de faina cu smantana si ingrosam carnea cu sosul obtinut. Decoram cu frunze de patrunjel taiate marunt si servim cu paste fierte.
Alte retete culinare recomandate
Tocanita vinete
Tocanita din carne
Supa de rosii
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelÎncadrată cu drag la categoria „Rețete cu dragoste” <3 Pentru iubitorii de ciocolată, dar și...
Desert tarta cu ciocolata si blat din granola
Comentarii