Piept de pui cu smantana

Prajim in uleiul fierbinte ceapa taiata marunt si adaugam pieptul de pui taiat bucati si le prajim pana cand carnea devine alba, adaugam ciupercile fe

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 buc file de piept de pui
  • 200 g ciuperci
  • 200 ml smantana
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lingura faina
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia

Mod de preparare

Prajim in uleiul fierbinte ceapa taiata marunt si adaugam pieptul de pui taiat bucati si le prajim pana cand carnea devine alba, adaugam ciupercile feliate, sarea, piperul, praful de boia si turnam apa cat sa acopere ingredientele, acoperim cu un capac si fierbem mai departe. Intre timp amestecam 1 lingura de faina cu smantana si ingrosam carnea cu sosul obtinut. Decoram cu frunze de patrunjel taiate marunt si servim cu paste fierte.
Alte retete culinare recomandate

Tocanita vinete

Tocanita din carne

Supa de rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc