Pieptul de pui cu sos de rosii este o mancare simpla ce poate fi servita alaturi de garnitura preferata.
Pieptul de pui se taie cuburi si se călește puțin in ulei. Se adaugă usturoiul tăiat felii, dafinul, pasta de roșii si sucul. Se fierbe la foc mic 20 minute. Se potrivește de sare piper si busuioc.
Mi se par intersesante functia "REHEAT" care permit incalzirea mincarii si poti pastra mancarea calda cu ajutorul functiei "KEEP WARM".
Pieptul de pui cu sos de rosii se serveste langa o garnitura de orez, cartofi sau simplu.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii