1.Bateti bucatile de piept de pui cu un ciocan de lemn pana cand au o grosime de aproximativ 1,2 cm. Puneti sare si piper si introduceti bucatile intr
1.Bateti bucatile de piept de pui cu un ciocan de lemn pana cand au o grosime de aproximativ 1,2 cm. Puneti sare si piper si introduceti bucatile intr-o punga intr-un vas termorezistent de dimensiuni mai mici.
Puneti intr-un castron mic ardeiul, usturoiul, praful de chili si 2 linguri de otet de .
Dupa, stropiti cu ulei de masline si puneti sosul marinat peste pui.
Scoateti afara aerul din punga si sigilati. Lasati la frigider 2 pana la 3 ore
In timp ce puiul e la marinat, puneti intr-un castron le alaturi de menta si zahar.
Acoperiti castronul, puneti la frigider o ora dupa care adaugati ardeiul Serrano, ceapa rosie si 2 linguri de otet de .
Puneti dupa gust sare si piper. Lasati salsa sa stea la temperatura camerei 20 de minute inainte de a o servi.
Ungeti gratarul de exterior cu putin ulei si dupa incalziti-l la o temperatura medie spre mare.
Scoateti puiul din frigider si aruncati excesul de sos marinat.
Lasati puiul pe gratar pana cand nu mai are culoarea in centru, cam 3 pana la 5 minute pe fiecare parte.
Serviti cu salsa cu si o lingura mare de smantana.
Alte retete de pui
Piept pui
Arici din pateu de ficatei pui
Pui cu sos
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii