Pentru a da un gust deosebit carnii facem un sos din 1 lingura otet balsamic, 2 linguri miere de albine, 1 lingura de sos de soia, sare si piper. Pune
Pentru a da un gust deosebit carnii facem un sos din 1 lingura otet balsamic, 2 linguri miere de albine, 1 lingura de sos de soia, sare si piper. Punem la incins gratarul dupa cae asezam feliile de carne peste unse cu sosul de marinata.
Garnitura:A
Curatam cartofii de coaja si ii taiem felii de marimi potrivite. Ii asezam in straturi intr-un vaz termorezistent. Intre fiecare strat punem sare, piper si parmezan ras. Acoperim cu stanol vasul si il punem la cuptor pentru 35 minute, pana prinde o crusta.
Putem servi si cu amestec de legume.
Alte retete culinare recomandate
Friptura de vita la cuptor
Bors de peste
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii