Morcovul si telina se curata si se taie bastonase - pai, subtiri de 0.5 cm. Ardeii se taie cuburi mari, ceapa - julien. Pieptul de pui se bate, se sar
Morcovul si telina se curata si se taie bastonase - pai, subtiri de 0.5 cm. Ardeii se taie cuburi mari, ceapa - julien. Pieptul de pui se bate, se sareaza si se pipereaza. Se prepara un sos din iaurt, ustroi pisat, mustar si suc de lamaie. O tigaie teflonata se unge cu o lingura de ulei de masline, se incinge si se frige pieptul de pui pe ambele parti, cat sa se rumeneasca putin. Intr-o forma termorezistenta, (se poate unge cu 1 lingurita ulei daca nu e teflonata) se aseaza un strat de legume (cu ceapa la fund), se pune puiul, se toarna sosul, peste care se adauga inca un strat din legumele ramase. Se da tava la cuptor. Peste 20-25 min se toarna vinul alb deasupra si se ma lasa la cuptor 15 min.
Se serveste cu orez chinezesc si sos chili picant
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorUn aperitiv delicios, pentru o zi frumoasa de toamna!
Rulada cu spanac, branza, ciuperci si ardei kapia rosuRetete dietetice Dovleceii se gătesc repede şi sunt foarte gustoşi. De data asta am ales să-i pregătesc...
Dovlecei crocantiUmilul păstârnac este unul dintre ingredientele mele preferate, atât pentru preparate dulci, cât şi sărate. Este atât...
Tarta cu pastarnacIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macVa prezint o alta varianta de preparare a borsului taranesc. Prima varianta este dupa carte si o gasiti aici ...
Bors taranesc de coada de vitel IIDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii