Morcovul si telina se curata si se taie bastonase - pai, subtiri de 0.5 cm. Ardeii se taie cuburi mari, ceapa - julien. Pieptul de pui se bate, se sar
Morcovul si telina se curata si se taie bastonase - pai, subtiri de 0.5 cm. Ardeii se taie cuburi mari, ceapa - julien. Pieptul de pui se bate, se sareaza si se pipereaza. Se prepara un sos din iaurt, ustroi pisat, mustar si suc de lamaie. O tigaie teflonata se unge cu o lingura de ulei de masline, se incinge si se frige pieptul de pui pe ambele parti, cat sa se rumeneasca putin. Intr-o forma termorezistenta, (se poate unge cu 1 lingurita ulei daca nu e teflonata) se aseaza un strat de legume (cu ceapa la fund), se pune puiul, se toarna sosul, peste care se adauga inca un strat din legumele ramase. Se da tava la cuptor. Peste 20-25 min se toarna vinul alb deasupra si se ma lasa la cuptor 15 min.
Se serveste cu orez chinezesc si sos chili picant
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeSe ung folie de napolitana cu branza topita.E mai bine sa ungem partea cu patratele mici, altfel va fi nevoie de mai mult de...
Aperitiv cu foi de napolitane si carne tocata
Comentarii