Morcovul si telina se curata si se taie bastonase - pai, subtiri de 0.5 cm. Ardeii se taie cuburi mari, ceapa - julien. Pieptul de pui se bate, se sar
Morcovul si telina se curata si se taie bastonase - pai, subtiri de 0.5 cm. Ardeii se taie cuburi mari, ceapa - julien. Pieptul de pui se bate, se sareaza si se pipereaza. Se prepara un sos din iaurt, ustroi pisat, mustar si suc de lamaie. O tigaie teflonata se unge cu o lingura de ulei de masline, se incinge si se frige pieptul de pui pe ambele parti, cat sa se rumeneasca putin. Intr-o forma termorezistenta, (se poate unge cu 1 lingurita ulei daca nu e teflonata) se aseaza un strat de legume (cu ceapa la fund), se pune puiul, se toarna sosul, peste care se adauga inca un strat din legumele ramase. Se da tava la cuptor. Peste 20-25 min se toarna vinul alb deasupra si se ma lasa la cuptor 15 min.
Se serveste cu orez chinezesc si sos chili picant
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii