Piept de pui pane a la Ciobeni

Pieptul de pui pane a la Ciobeni este o mancare de carne foarte delicioasa ce se poate servi cu ganitura noastra preferata.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Piept de pui pane a la Ciobeni

Ingrediente

  • piept de pui
  • un ou
  • puţină făină de grâu
  • delikat

Mod de preparare

Pieptul de pui pane a la Ciobeni este o mancare de carne foarte delicioasa ce se poate servi cu ganitura noastra preferata. Pieptul de pui curăţat de piele şi dezosat se taie feliuţe de 1cm grosime. Am zbătut bine un ou în care am pus puţin delikat, apoi am amestecat bine cu puţină făină până compoziţia a căpătat aspectul unei smântâni groase.

Apoi am luat fiecare feliuţă de piept de pui şi am trecut-o prin oul cu făină şi am pus-o la prăjit în uleiul încins.

Am prăjit fiecare bucăţică până s-a rumenit frumos, pe fiecare parte.

Cam asta e ...şi am servit pieptul pane alături de nişte piure de cartofi frecat cu unt şi lapte.


Piept de pui pane a la Ciobeni se serveste cald.
Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc