Carnea se spala. Coaja de lamiie se rade si se stoarce susul. Usturoiul se toaca se amesteca cu piper, zeama si coaja de lamiie. Se pune carnea in ace
Carnea se spala. Coaja de lamiie se rade si se stoarce susul. Usturoiul se toaca se amesteca cu piper, zeama si coaja de lamiie. Se pune carnea in acest amestec pentru 30 min. Varza si caisele se toaca marunt. Ceapa se toaca si se caleste in doua linguri de unt impreuna cu fructele. Se adauga varza si se condimenteaza. Se lasa la inabusit 25-30 min. Carnea se scoate din marinata si se prajeste in unt. Se toarna supa si smintina si se fierbe 20 min. Sosul se potriveste cu suc de lamiie, sare, piper si zahar.
Fileurile se servesc cu sos si cu varza. Se mai pot adauga cartofi natur.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii