Pentru piept de pui umplut cu carne si orez taiati pipota in cuburi mici , daca sint mai multe treceti-le prin masina de tocat. Tocati ceapa marunt.
Pentru piept de pui umplut cu carne si orez taiati pipota in cuburi mici , daca sint mai multe treceti-le prin masina de tocat. Tocati ceapa marunt si impreuna cu pipota (pipotele) puneti-le intr-o cratita de 1 ½ l. Caliti ceapa impreuna cu orezul 2-3 minute pe foc mic, amestecati mereu, apoi stingeti cu ½ l. de apa fierbinte. Potriviti de sare sau puneti o lingurita cu "Vegeta" si lasati sa fiarba incet, acoperit. Luati vasul de pe foc si cand lichidul este aproape rece, adaugati ficatul crud, tocat marunt, ouale, un virf de cutit de piper, marar si patrunjel tocate si 100 g de ciuperci. Puneti compozitia in pieptul puiului, umpleti-l si coaseti taietura. Dati la cuptor in tava cu putina apa si grasime si intoarceti puiul pe toate partile sa se rumeneasca frumos. Cand este gata, scoateti ata.
Serviti cu salata de cruditati sau ochiuri.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii